ON Åkeri

 
 
Logo_ON_green_300px1966 startade Bengt-Olof Nilsson och Torsten Oskarsson företaget som snabbt blev ett pålitligt åkeri. I början var det framför allt mjölktransporter som gällde, men under årens gång har verksamheten breddats. Idag drivs åkeriföretaget av Jerry Nilsson, Bengt-Olofs son, som ett lokalt företag med tjänster inom transport, entreprenad, utbildning och försäljning.
Både företag och privatpersoner är välkomna att kontakta oss när de behöver hjälp med t ex YKB-utbildning, gruskörning, grävningsarbeten, betong- och bulkleveranser, dräneringar och snöplogning. Vi säljer också fin och bördig jord, sand och grus. Vi på ON Åkeri värdesätter relationen med våra kunder och strävar alltid efter att lösa uppdraget med ett stort engagemang.


Personal som kan sin sak

Vår personal är både erfaren och nytänkande. Alla chaufförer och maskinförare är utbildade inom YKB och Arbete på väg. Tack vare personalens engagemang och kunskap kan vi utföra transporter under årets alla dagar.

Vi tar ansvar för miljön

I våra bilar har vi installerat VDII drivecsystem för att minska vår miljöpåverkan. Våra chaufförer utbildas kontinuerligt i sparsamhetskörning och blir också belönade om de lyckas minska bränsleförbrukningen. På så sätt har vi minskade bränsle- och underhållskostnader på bilarna. Bränsleförbrukningen per fordon har successivt sjunkit med drygt 10 %, vilket innebär ca 7 800 liter per fordon och år.